Betaalmogelijkheden bij Koopje-Horren.com

  1. Online betalen via iDEAL (Nederland) en Bancontact (België).
  2. Betaal het volledige bedrag achteraf of in 3 aparte termijnen met Klarna.

Vooraf betalen via iDEAL of Bancontact
Met iDEAL of Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank, zoals u gewend bent.

  1. Betalen met iDEAL of Bancontact kan direct; u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  2. Het betalen via iDEAL of Bancontact is gemakkelijk en snel; alle betaalgegevens worden voor u ingevuld, en u ontvangt direct een bevestiging van de geslaagde betaling.
  3. U behoudt constant controle en overzicht van uw betaling; de iDEAL of Bancontact betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

Het volledige bedrag achteraf betalen of in 3 delen via Klarna
Achteraf betalen op het internet komt nog niet overal voor. Erg jammer, want veel consumenten geven de voorkeur aan achteraf betalen. Klarna maakt het vanaf vandaag mogelijk om ook online bij Koopje-Horren.com uw bestelling achteraf te betalen.

U bestelt online, wij leveren het product, en Klarna stuurt u achteraf een betaaloverzicht. U kunt na ontvangst van uw bestelling achteraf betalen via een digitale factuur of een eenmalige machtiging.

Keuze wanneer u betaalt:
U heeft ook de mogelijkheid om het bedrag in delen te betalen. Laat het product versturen, en Klarna biedt u de mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen, waardoor u de vrijheid heeft te betalen op het moment dat het u het beste uitkomt.

Werkwijze Klarna:
Bij het kiezen voor Klarna vult u enkele gegevens in voor een gegevenscontrole, waaronder uw naam, adres en geboortedatum. Nadat u deze gegevens heeft ingevuld, kunt u het bestelproces afronden door op 'bevestigen' te klikken. Na verzending van uw bestelling ontvangt Klarna van ons een signaal dat het betaaloverzicht verzonden kan worden.

Alle genoemde prijzen in de webshop zijn inclusief B.T.W.