Bruynzeel Plissé hordeur s900 antraciet


5 jaar garantie:

Geniet van onbezorgdheid met onze ruime garantieperiode, omdat we vertrouwen hebben in de duurzaamheid van onze hordeuren.

Snelle levering:
Binnen 3 tot 7 werkdagen wordt uw hordeur met zorg bij u afgeleverd, zodat u snel kunt genieten van insectenvrije frisse lucht.

Eenvoudig op maat te maken:
Pas de breedte moeiteloos aan, met duidelijke instructies voor een perfecte en gemakkelijke installatie.

Geschikt voor binnen en buiten:
Onze hordeur is ontworpen om zowel binnen als buiten te presteren, waardoor uw leefruimte vrij blijft van ongewenste gasten.

Duurzaam ontwerp:
Vertrouw op de verlengde levensduur dankzij de stevige rupsbanden aan de boven- en onderzijde, voor een soepele werking door de jaren heen.

Sterk gaas:
Het geplisseerde gaas is niet alleen effectief tegen insecten, maar ook robuust en minder kwetsbaar dan traditionele gaasopties.

Originele Japanse kwaliteit:
Kies voor authenticiteit en topkwaliteit met de originele Japanse Bruynzeel hordeur. s900

 

Meet instructies

  Montage instructies

SKU
Bruynzeel Plissé hordeur s900 antraciet Standaard maten
€ 239,00

De originele Bruynzeel Plissé hordeur s900 in standaard maten
Eindelijk is de originele Japanse plissé hordeur van Bruynzeel beschikbaar voor een online prijs! Er zijn veel imitatie plissé hordeuren op de markt die aan de buitenzijde sterk op elkaar lijken, MAAR PAS OP! Er zitten grote verschillen in de kwaliteit van deze imitatie hordeuren en de echte Bruynzeel hordeuren. Afgezien van de kwaliteit van het gaas en de overige gebruikte materialen, is er een aanzienlijk verschil tussen een hordeur die aan de boven- en onderzijde gebruikmaakt van een rupsbandketting.

Door het toepassen van deze rupsbanden aan zowel de onderzijde als de bovenzijde wordt de levensduur van de plissé hordeur aanzienlijk verlengd. Wij verkopen dan ook alleen de originele Japanse Bruynzeel hordeuren, die aan de boven- en onderzijde gebruikmaken van deze rupsbanden in combinatie met het nieuwste versterkte horrengaas. Zo willen we ervoor zorgen dat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe hordeuren. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met de originele Japanse Bruynzeel Plissé hordeur s900.