Bruynzeel vaste hordeur s800


5 Jaar Garantie:
Wij bieden een garantieperiode van 5 jaar, zodat u met vertrouwen kunt genieten van de kwaliteit en duurzaamheid van onze Vaste hordeur.

Snelle levering binnen 5-7 werkdagen:
Ontvang de Vaste hordeur binnen 5 tot 7 werkdagen in huis.

Inclusief Schopplaat en sluitveer:
Standaard uitgerust met een schopplaat aan de onderzijde en sluitveer, zo biedt onze Vaste hordeur optimale bescherming en functionaliteit.

Hoogste kwaliteit:
Kies voor kwaliteit met de meest luxe en sterke hordeur in het bruynzeel assortiment.


  Handleiding Vaste hordeur s800

SKU
Bruynzeel vaste hordeur s800
€ 195,00

 

De Originele Bruynzeel vaste hordeur s800

Ontdek de stijlvolle en duurzame Bruynzeel Vaste Hordeur S800. Met zijn stevige aluminium profielen en sterk fiberglasgaas biedt deze hordeur een lange levensduur.

De handige schopplaat zorgt ervoor dat de deur eenvoudig en zonder schade aan het gaas geopend en gesloten kan worden. Bovendien maakt de automatische veersluiting het sluiten van de hordeur nog eenvoudiger.

De Bruynzeel Vaste Hordeur S800 wordt geleverd als een complete set waarmee je een vaste hor kunt monteren die je scharnierend aan je kozijn kunt bevestigen. Deze hordeur is geschikt voor zowel naar binnen als naar buiten draaiende deuren en kan eenvoudig op maat worden gemaakt voor jouw kozijn.

De hordeur is voorzien van stevige aluminium profielen met een dempende strip om lawaai te voorkomen, een schopplaat en een magneetsluiting. De S800 onderscheidt zich van de S500-serie door de handige sluitveer, terwijl de verstevigde hoeken zorgen voor extra stabiliteit en duurzaamheid.

Kies voor de Bruynzeel Vaste Hordeur S800 en geniet van een combinatie van design en functionaliteit die je huis beschermt tegen ongewenste insecten.