Bruynzeel Duo-Plissé s900


5 Jaar Garantie:

Met vol vertrouwen bieden we een garantie van vijf jaar aan, zodat u langdurig plezier zult hebben van uw aankoop.

Snelle Levering Binnen 5-10 Werkdagen:
Snel genieten van uw nieuwe hor, dat binnen 5 tot 10 werkdagen wordt geleverd.

Eenvoudige Montage op de Aftimmering:
Installeer uw hor eenvoudig op de aftimmering van het dakraam voor een naadloze integratie in de ruimte. Ook geschikt voor normale naar buiten draaiende ramen.

Sterk aluminium Frame met aluminium greep:
Het hor is voorzien van een sterk aluminium frame en een aluminium greep voor extra duurzaamheid en stevigheid.

Verduisterend Plissé Doek Gecombineerd met Horrengaas:
Geniet van verduistering met het plissé doek, gecombineerd met horrengaas voor optimale functionaliteit.

Standaard maten inkorten:
De breedte en hoogte zijn gemakkelijk zelf op maat te maken.

 

Handleiding Duo Plissé-hor s900

SKU
Duo-Plissé s900 Standaard maten
€ 165,00

Bruynzeel S900 Duo Plissé Hor - Verfijnde Functionaliteit

Met de Bruynzeel S900 haal je niet zomaar een hor in huis; je investeert in verfijnde functionaliteit die insectenwering en verduisteringsgordijn naadloos combineert. Het is de perfecte oplossing voor wie een donkere en goed geventileerde kamer wil creëren. De hor is verkrijgbaar in standaardmaten, die perfect aansluiten bij veelvoorkomende dakramen, en wordt volledig voorgemonteerd geleverd. Hierdoor is de installatie een fluitje van een cent. Het gaas, de aluminium profielen en greeplijst zijn eenvoudig te reinigen, waardoor jouw hor altijd in topconditie blijft. Ook heeft de hor een verduisterende werking dankzij het gebruik van hoogwaardig verduisteringsdoek met warmtewerende aluminiumfolie.

Plissé-hor voor Dakramen - Stijlvol Design, Maximale Functionaliteit

Ontdek het gemak van ons plissé-hor gordijn, welke ook nog eens ideaal is voor dakramen. Het witte aluminium frame in RAL 9010 geeft het product niet alleen een strakke, moderne uitstraling maar zorgt ook voor maximale functionaliteit. Het plissé horrengaas, uitgevoerd in diepzwart met 3-laagse structuur, biedt niet alleen effectieve insectenwering maar geeft jouw interieur ook een eigentijdse twist.

Kenmerken:

  • Verduisteringsdoek met Warmtewerende Aluminiumfolie: Het witte verduisteringsdoek, voorzien van warmtewerende aluminiumfolie, zorgt voor optimale lichtregulering en extra isolatie.

  • Montage op de Aftimmering: Eenvoudige installatie op de aftimmering van het dakraam voor een naadloze integratie in de ruimte.

  • Insectenwering en Verduisteringsgordijn: Een veelzijdige oplossing die insecten buitensluit en zorgt voor volledige verduistering.

  • Geschikt voor Meest Voorkomende Dakramen: Ontworpen om te passen bij de meest voorkomende dakramen, zodat je moeiteloos kunt genieten van de voordelen.

  • Eenvoudig te Monteren en Demonteren: Het compacte design en de duidelijke montagehandleiding maken zowel installatie als demontage een fluitje van een cent.