Hamstra dubbele Plissé hordeur Allure


5 Jaar Garantie:
Wij bieden een garantieperiode van 5 jaar, zodat u met vertrouwen kunt genieten van de kwaliteit en duurzaamheid van onze plissé hordeur.

Levertijd van Standaard Kleuren:
Onze standaard kleuren zijn binnen +- 15 werkdagen bij u thuis. Profiteer snel van een vlotte levering en geniet van uw nieuwe plissé hordeur.

Speciale RAL Kleuren op Maat:
Kies voor een unieke uitstraling! Speciale RAL kleuren worden binnen 25 werkdagen thuis bezorgd, zodat uw plissé hordeur perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl.

Rupsbanden voor Langere Levensduur:
Aan zowel de boven- als onderzijde is een rupsband toegevoegd, waardoor de levensduur van de plissé hordeur aanzienlijk wordt verlengd. Kwaliteit staat voorop.

Geplisseerd Gaas voor Duurzaamheid:
Het geplisseerde gaas maakt de hordeur minder kwetsbaar dan een traditionele rolhordeur. Een duurzame keuze voor langdurig gebruik.

Gratis Keuze uit Grijs of Zwart Gaas:
Personaliseer uw plissé hordeur zonder extra kosten. Kies uit grijs of zwart gaas en pas de uitstraling aan uw voorkeur aan.

Authentiek Hamstra Allure Model:
Wij bieden geen imitaties, maar uitsluitend de originele Hamstra Allure hordeur. Kies voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid.


  Meet instructies

 Montage instructies

SKU
Hamstra dubbele Plissé hordeur Allure
€ 338,00


De Originele Hamstra Plissé Hordeur Allure op Maat

Eindelijk is de Japanse dubbele plissé hordeur Allure van Hamstra beschikbaar voor een online prijs! Hoewel er veel imitatie plissé hordeuren op de markt zijn die aan de buitenzijde sterk op elkaar lijken, let op! Er zijn aanzienlijke verschillen in kwaliteit tussen deze imitatie hordeuren en de echte Hamstra hordeuren. Naast de kwaliteit van het gaas en andere gebruikte materialen, is er een groot verschil tussen een hordeur die aan de bovenzijde gebruikmaakt van de rupsband ketting, die ook aan de onderzijde van de deur loopt. Door het toepassen van deze rupsband aan zowel de boven- als onderzijde wordt de levensduur van de dubbele plissé hordeur aanzienlijk verlengd. Bij ons vindt u uitsluitend de originele Hamstra hordeuren die gebruikmaken van deze rupsbanden aan zowel de boven- als onderzijde, en het nieuwste versterkte horrengaas, zodat u jarenlang plezier zult hebben van onze hordeuren.

Veel mogelijkheden bij een dubbele Plissé hordeur op maat
Een plissé hordeur is geschikt voor bijna elke openslaande deur of schuifpui en kan worden gemaakt tot een breedte van 380 centimeter door gebruik te maken van een gekoppelde of dubbele plissé hordeur. U heeft de keuze uit zwart of grijs gaas. Kies voor zwart gaas voor een moderne uitstraling of voor grijs gaas voor een zachtere doorkijk dankzij het lagere contrast met het buitenlicht. De profielen zijn beschikbaar in verschillende standaard RAL-kleuren, zoals RAL 9010, RAL 9001 en RAL 7016, en worden binnen +- 15 werkdagen bij u thuis bezorgd. U kunt ook kiezen voor een speciale RAL-kleur naar keuze tegen een meerprijs van 30%. Afwijkende RAL-kleuren hebben een levertijd van 25 werkdagen.

Het meten en monteren van een dubbele Plissé hordeur
Zelfs de minst handige onder ons kunnen een plissé hordeur monteren met behulp van onze stapsgewijze montage-instructies. Gebruik altijd onze meetinstructies vooraf en geef de juiste maten aan ons door. Wij maken de plissé hordeur dan op maat en bezorgen deze bij u thuis.