Hamstra Inzethor Ultra


5 Jaar Garantie:
Wij bieden een garantieperiode van 5 jaar, zodat u met vertrouwen kunt genieten van de kwaliteit en duurzaamheid van onze inzethorren.

Snelle Levering van Standaard Kleuren:
Kies uit onze standaard kleuren, die binnen +- 15 werkdagen bij u thuis worden bezorgd. 

Speciale RAL Kleuren op Maat:
Kies voor een unieke uitstraling! Speciale RAL kleuren worden binnen 20 werkdagen thuis bezorgd, zodat uw inzethor perfect aansluit bij uw kozijnen en persoonlijke stijl.

Montage Zonder Schroeven in de Kozijnen:
Geniet van een eenvoudige en schroefvrije installatie in uw kozijnen. Het inzethor biedt gemak zonder het gedoe van schroeven en met behoud van uw kozijnen.

Strakke en Minimalistische Uitstraling:
Voeg een vleugje elegantie toe aan uw woning met de strakke en minimalistische uitstraling van onze inzethorren.

Mogelijk Met Zwart Pollengaas:
Bescherm uw ruimte tegen pollen met de mogelijkheid om te kiezen voor zwart pollengaas. Een extra functie voor uw comfort.

Alleen Geschikt voor Draai-Kiep en Draai-Kantel Ramen:
Onze inzethorren zijn ontworpen voor gebruik met draai-kiep en draai-kantel ramen en zijn niet geschikt voor enkel draaiende ramen.

Geen Imitatie, Enkel het Originele Hamstra Inzethor:
Kies voor authenticiteit. Ons inzethor is geen imitatie maar een origineel Hamstra inzethor, voor gegarandeerde kwaliteit en functionaliteit.

 

 Meet instructies

 Montage instructies

SKU
Hamstra Inzethor Ultra

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: jpg, gif, png, jpeg

Maximum breedte afbeelding: 5000 px.

Maximum hoogte afbeelding: 5000 px.

Compatibele bestandsextensies om te uploaden: jpg, gif, png, jpeg

Maximum breedte afbeelding: 5000 px.

Maximum hoogte afbeelding: 5000 px.

€ 39,00


Het Originele Hamstra Ultra Inzethor op Maat

Heeft u een draai-kiep of kiep-kantelraam en bent u op zoek naar een oplossing voor insecten? Zoek dan niet verder! Niet alleen is een Hamstra inzethor een prachtige minimalistische oplossing, maar het is ook nog eens super praktisch en de meest betaalbare keuze op de markt.
Wij verkopen geen imitatiehorren, maar enkel de echte originele Hamstra inzethorren, zodat we zeker weten dat u jarenlang plezier heeft van onze inzethorren. De aluminium profielen zijn in verstek gezaagd, waardoor er geen plastic kapjes op de hoeken nodig zijn en het hor extra sterk is. Ook het gaas is van hoge kwaliteit, waardoor het jarenlang meegaat en weerbestendig is. U klikt het hor in een handomdraai in het kunststof of houten kozijn, en indien nodig haalt u het inzethor er net zo makkelijk weer uit. Het inzethor klemt zichzelf vast in het kozijn, waardoor u niet hoeft te schroeven in uw dure kozijnen.

Veel Mogelijkheden bij een Inzethor Ultra op Maat
Een standaard Hamstra inzethor is al een prachtig product, maar door het volledig naar uw eigen wensen aan te passen, wordt het een geweldige aanwinst voor uw ramen. Er zijn veel standaard RAL-kleuren mogelijk, die we binnen +- 15 werkdagen bij u thuis bezorgen. Zit de gewenste RAL-kleur er niet tussen? Geef dan de speciale RAL-kleur op tijdens het bestelproces, en we leveren het hor binnen 25 werkdagen bij u thuis. Het professionele horrengaas is er in twee kleuren, grijs en zwart. Ook is het mogelijk het inzethor met zwart pollengaas af te werken.

Het Meten en Monteren van een Inzethor
Zelfs de meest onhandige onder ons kunnen een inzethor inmeten en plaatsen. Gebruik vooraf altijd onze meetinstructies en geef de juiste maten aan ons door. Wij maken het inzethor dan compleet op maat en bezorgen deze binnen +- 15 werkdagen bij u thuis.

Let op! In uitzonderlijke situaties kan het voorkomen dat de sluiting van de ramen te strak is afgesteld. Hierdoor bestaat de kans dat de raamhendel niet volledig meer naar beneden kan draaien zodra het inzethor er tussen is geplaatst. Het raam sluit nog wel! Het afstellen van de ramen valt buiten de verantwoordelijkheid van Koopje-Horren. Hamstra inzethorren hebben de dunste aluminium lip op de markt, waardoor de kans dat het probleem zich voordoet het kleinst is met een Hamstra inzethor.