Hamstra vaste hordeur Solide


5 Jaar Garantie:
Wij bieden een garantieperiode van 5 jaar, zodat u met vertrouwen kunt genieten van de kwaliteit en duurzaamheid van onze Vaste hordeur.

Korte levertijd:
Ontvang uw Vaste hordeur in standaard kleuren binnen +- 15 werkdagen bij u thuis.

Speciale RAL Kleuren:
Personaliseer uw Vaste hordeur met speciale RAL kleuren, geleverd binnen 25 werkdagen. Geef uw ruimte een unieke uitstraling.

Inclusief Schopplaat aan de Onderzijde:
Standaard uitgerust met een schopplaat aan de onderzijde, zo biedt onze Vaste hordeur optimale bescherming en functionaliteit.

Optioneel met Dierenluik:
Personaliseer uw Vaste hordeur verder met een schopplaat voorzien van een handig dierenluik. Extra gemak voor uw huisdieren.

Mogelijk met Zwart Pollengaas en Huisdierengaas:
Pas uw Vaste hordeur aan op uw specifieke behoeften met de mogelijkheid voor zwart pollengaas en huisdierengaas.

Geen Imitatie, Enkel de Originele Hamstra Hordeur:
Kies voor authenticiteit. Onze Vaste hordeur is geen imitatie maar een originele Hamstra Vaste hordeur Solide , gegarandeerd van de hoogste kwaliteit en functionaliteit.


  Meet instructies

  Handleiding Vaste hordeur Solide

SKU
Hamstra vaste hordeur Solide
€ 169,00

 

De Originele Hamstra Vaste Hordeur Solide op Maat
Eindelijk is de originele Vaste Hordeur Solide van Hamstra beschikbaar voor een online prijs! Er zijn veel imitatie Vaste Hordeuren op de markt die aan de buitenzijde sterk op elkaar lijken, MAAR PAS OP! Er zijn aanzienlijke verschillen in de kwaliteit van deze imitatie hordeuren en de echte Hamstra hordeuren. Wij verkopen dan ook enkel de originele Hamstra hordeuren om zeker te zijn dat u jarenlang plezier heeft van onze hordeuren.

Veel Mogelijkheden bij een Vaste Hordeur op Maat
Een Vaste Hordeur Solide is geschikt voor bijna elke openslaande deur en wordt tot 150 centimeter breed en 240 centimeter hoog gemaakt. U heeft de keuze uit standaard zwart of grijs gaas, maar bij Koopje-Horren.com is er nog veel meer mogelijk, zoals speciaal huisdierengaas, pollengaas, of zonlichtreflecterend gaas. De profielen zijn beschikbaar in diverse standaard RAL-kleuren, zoals RAL 9010, RAL 7016, en RAL 8019, en worden binnen +- 15 werkdagen thuis bezorgd. Ook kunt u kiezen voor een speciale RAL-kleur naar keuze tegen een meerprijs van €90,-. De afwijkende RAL-kleuren hebben een levertijd van 25 werkdagen. De hoogte van de schopplaat aan de onderzijde van de hordeur kunt u zelf bepalen en zelfs laten uitvoeren met een dierenluik.

Het Meten en Monteren van een Vaste Hordeur
Zelfs de meest onhandige onder ons kunnen een Vaste Hordeur monteren met onze stap voor stap montage-instructies. Gebruik vooraf altijd onze meetinstructies en geef de juiste maten aan ons door. Wij maken de Vaste Hordeur dan op maat en bezorgen deze bij u thuis.