Levertijd en Bezorging

Bij Koopje-Horren.com starten we direct met de verwerking van uw bestelling zodra deze door u is afgerond. Onze toewijding aan een vlotte afhandeling zorgt ervoor dat we streven naar een spoedige levering van uw prachtige insectenhorren.
Zodra uw bestelling gereed is ontvangt u een bericht van de vervoerder met daar in de track-and-trace gegevens om de bezorging te volgen of wijzigen.


Overzicht levertijden:

Bruynzeel Raamhorren                3-5 werkdagen
Bruynzeel Hordeuren                     3-7 werkdagen
Hamstra Maatwerk Horren    10-15 werkdagen


Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een bericht van de vervoerder met daarin de track-and-trace link om uw bestelling te volgen of te wijzigen.
De standaard bezorgkosten zijn €9.95 en vanaf een aankoopbedrag van €500,- word uw bestelling zelfs gratis thuisbezorgd.

Mijn bestelling is beschadigd!
Heeft uw bestelling transportschade? Geen probleem! Koopje-Horren.com dekt dit risico en vervangt het product kosteloos. Als u de schade direct waarneemt, geef dit dan door aan de bezorger en maak foto's van de schade. Maar ook als u de schade pas op een later moment opmerkt, laat het ons dan direct weten en stuur de foto's naar info@Koopje-Horren.com, zodat we zo spoedig mogelijk het probleem kunnen verhelpen.