Bruynzeel Plissé raamhor s500 - Zilver


5 jaar garantie:

Ervaar gemoedsrust met onze ruime garantieperiode, omdat we vertrouwen hebben in de duurzaamheid van onze horren.

Snelle levering:
Binnen 3 tot 5 werkdagen staat uw hor voor het raam. We begrijpen dat u snel wilt genieten van uw aankoop, daarom zorgen wij voor een vlotte bezorging.

Volledig voorgemonteerd:
Geen gedoe met ingewikkelde installaties. Het hor word volledig voorgemonteerd geleverd, klaar voor eenvoudige bevestiging zonder extra moeite.

Flexibele afmetingen:
Pas de breedte en hoogte eenvoudig aan voor een perfecte pasvorm. De breedte is maximaal 20cm in te korten.

Stijlvol design:
Het aluminium gekleurde frame met zwart geplisseerd gaas biedt niet alleen bescherming tegen insecten maar voegt ook een stijlvol element toe aan uw interieur.

Flexibele montage:
Montage in of op het kozijn mogelijk voor maximale flexibiliteit.

Geschikt voor dakramen:
Frisse lucht in uw zolderkamer zonder zorgen over ongewenste insecten. Onze horren zijn perfect geschikt voor dakramen.

Betaalbare kwaliteit:
Onze horren bieden een betaalbare oplossing zonder in te leveren op kwaliteit. U hoeft niet diep in de buidel te tasten voor hoogwaardige horren die jarenlang meegaan.

Handleiding Plissé raamhor s500

SKU
Bruynzeel Plissé raamhor s500 Zilver standaard maten
€ 80,00

Ontdek de Voordelen van een Bruynzeel Plissé Raamhor s500
Het originele Bruynzeel Plissé Raamhor s500 in standaard maten biedt de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een praktisch en stijlvol raamhor. Of het nu gaat om eenvoudige verwijdering voor de raamopening, toegankelijkheid van buitenaf, of om simpelweg niet altijd tegen het gaas aan te kijken, het plissé raamhor van Bruynzeel is een veelzijdige en moderne toevoeging aan uw woning.
Met een luxe uitstraling voegt het Bruynzeel Plissé Raamhor s500 een vleugje elegantie toe aan uw ramen. Het geplisseerde gaas is eenvoudig naar de zijkant te schuiven, waardoor u direct weer een vrije doorkijk heeft. Duurzaamheid staat voorop, met robuust gaas dat minder kwetsbaar is dan bijvoorbeeld het strak gespannen gaas van een rolhor of voorzethor.
Bij Koopje-Horren.com verkopen we enkel de originele Bruynzeel Plissé Raamhorren, omdat we willen dat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe hor. Kies voor comfort, duurzaamheid en een eigentijdse uitstraling met een Bruynzeel Plissé Raamhor s500.