Hamstra Rolhor Plus


5 Jaar Garantie:

Profiteer van gemoedsrust met onze uitgebreide 5-jarige garantie. We staan achter de duurzaamheid en kwaliteit van onze producten.

Levertijd van Standaard Kleuren:
Kies uit standaard kleuren die binnen +- 15 werkdagen bij u thuis worden bezorgd.

Speciale RAL Kleuren op Maat:
Kies voor een unieke uitstraling! Speciale RAL kleuren worden binnen 25 werkdagen thuis bezorgd, zodat uw rolhor perfect aansluit bij uw kozijnen.

Gaas Rolt Volledig Op in Gesloten Cassette:
Geniet van een onbelemmerd zicht wanneer nodig. Het gaas rolt volledig op in de gesloten cassette, waardoor uw uitzicht vrij blijft en het horgaas langer mee gaat.

Automatische en Stille Vergrendeling:
Ervaar gemak en stilte met ons pushlock systeem. Het hor vergrendelt automatisch en bijna geruisloos.

Vertraagd Oprollen voor een Langere Levensduur:
Het rolhor is ontworpen met een vertraagde oprolactie, wat resulteert in stiller gebruik en een langere levensduur van het gaas. Investeer in kwaliteit voor de lange termijn.

Montage Zowel Binnen als Buiten:
Flexibiliteit in installatie! Onze rolhorren kunnen zowel binnen als buiten worden gemonteerd, aangepast aan uw specifieke behoeften.

Geen Imitatie, Enkel het Originele Hamstra® Rolhor Plus:
Kies voor authenticiteit. Onze rolhorren zijn geen imitaties maar de originele Hamstra® Rolhor Plus , voor gegarandeerde kwaliteit en functionaliteit.

 Meet instructies

 Montage instructies

SKU
Hamstra Rolhor Plus
€ 69,00


Het Originele Hamstra Rolhor Plus op Maat

Bent u op zoek naar een hor die eenvoudig voor de raamopening verwijderd kan worden? Bijvoorbeeld, zodat u gemakkelijk bij het raam kunt komen voor het lappen van de ramen of om een laken uit het raam te hangen? Of wilt u gewoon niet altijd tegen het gaas aankijken van een hor? Zoek dan niet verder! Een rolhor van Hamstra® is de meest praktische oplossing voor al uw ramen. Door op de onderlat te drukken, rolt het hor zichzelf weer op in de gesloten cassette en heeft u weer een vrije doorkijk.
Wij verkopen geen imitatiehorren, maar enkel de originele Hamstra rolhorren, zodat we zeker weten dat u jarenlang plezier heeft van uw rolhorren. Het softraise systeem zorgt ervoor dat het gaas rustig oprolt in de gesloten cassette, en het pushlock systeem maakt het mogelijk om het hor met één klik op slot te zetten of weer op te rollen.

Veel Mogelijkheden bij een Rolhor Plus op Maat
Een standaard Hamstra rolhor is al een prachtig product, maar door het volledig naar uw eigen wensen aan te passen, wordt het een geweldige aanwinst voor uw ramen. Er zijn veel standaard RAL-kleuren mogelijk, die we binnen +- 15 werkdagen bij u thuis bezorgen. Zit de gewenste RAL-kleur er niet tussen? Geef dan de gewenste speciale RAL-kleur op tijdens het bestelproces, en we leveren het rolhor binnen 25 werkdagen bij u thuis. Het professionele horrengaas is verkrijgbaar in twee kleuren, grijs en zwart. U kunt ook kiezen voor zwart pollenwerend gaas.

Het Meten en Monteren van een Rolhor Plus
Zelfs de meest onhandige onder ons kunnen een rolhor inmeten en monteren. Gebruik altijd onze meetinstructies vooraf en geef de juiste maten aan ons door. Wij maken het rolhor dan compleet op maat en bezorgen het binnen 10 tot 20 werkdagen bij u thuis.